By Line

Art Direction af Signe Dedenroth

DNA

Selvom jeg er født ind i en digital tidsalder, tror jeg på den analoge oplevelse. Mere end nogensinde før har forbrugeren brug for produkter og services, der rører, rykker og gør indtryk i en hektisk medierealitet. Det sætter store krav til en virksomheds kommunikation, herunder virksomhedens levendegørelse af virksomhedens kerneværdier på alle platforme.

Med en uddannelse inden for både design og kommunikation skelner jeg ikke mellem det ene og det andet: Jeg designer den visuelle kommunikationsløsning, der passer bedst til dit produkt i den givne situation til den givne kanal. Jeg designer løsninger der tager højde for din virksomheds DNA og målgruppe. Kun på den måde kan mit arbejde skabe merværdi for såvel din virksomhed som dine kunder. At det bliver flot at se på, er et biprodukt.

Mini CV

Jeg har en uddannelsesbaggrund fra Københavns Erhvervsakademi som Multimediedesigner og en PBA i Brand design. Jeg har arbejdet freelance i flere år og har haft selvstændig digitalt bureau i København. I den forbindelse har jeg stræbt efter at få en bred kundekreds, der dækker over alt fra virksomheder, der sælger børneudstyr til techvirksomheder.

Jeg har siden starten af 2020 været ansat, først som kommunikationsmedarbejder senere Design Specialist ved Enemærke & Petersen. Her har jeg arbejdet med tilbudsudarbejdelsen samt udviklingsprojekter på tværs af en moderne entreprenørvirksomhed. Jeg har berøring med en stor flade af virksomhedens medarbejder og har kommunikativt skulle omfavne teknisk viden for at omdanne denne til let afkodelig visuel kommunikation.

Eksempler på opgaver jeg løser:

  • Logodesign
  • Design af visuel identitet
  • Hjemmesideopsætning i Wordpress
  • Opsætning af Shopify Webshop
  • Design af App interface
  • Layout trykmateriale (plakater, brochure.)
  • Opsætning af Nyhedsbreve (Mailchimp)
  • Opsætning infografisk materiale
  • Illustrationsopgaver
  • Opsætning af præsentationsmateriale

Kunstner og Illustrator

Foruden mit arbejde med grafisk design og visuel kommunikation driver jeg et designstudie, hvor jeg arbejder som illustrator og kunstner. 

Jeg har altid elsket at tegne. Siden jeg var barn har jeg brugt pen og papir som et udtryk for min kreativitet. Min nysgerrighed og ønske om hele tiden at forbedre min teknik har gjort mig en alsidig illustrator og kunstner. Jeg arbejder med en lang række udtryksformer, fordi at mine billeder ikke er bundet op på udtryk og teknik men på tematikken.

Jeg har overtid tegnet og designet for flere forskellige virksomheder og privatpersoner.

Har du nogen spørgsmål eller ønsker et samarbejde er du altid velkommen til at kontakte mig på mail signededenroth@me.com.