Malerier på bestilling

Malerier og illustrationerpå bestilling

Signe Dedenroth tilbyder malerier og illustrationer på bestilling. Sammen finder vi frem til en unik sammensætning af størrelse, motiv, maleteknik, stil og tone.

Fokus på virksomhedens unikke personlighed

Et personligt maleri med et personligt budskab kan skabe personlighed i indretningen. Her er de faser som processen består af når et billede skal udarbejdes.

Maleri på bestilling - Se hvilke faser processen består af

IdefaseHar du en idé eller ønsker du, at hjælp til idéen? I denne fase finder vi frem til, hvad du godt kan lide, samt hvilken løsning vi skal sigte hen imod. SkitseringIdeen bliver skitseret. Alt efter hvad idegrundlaget, kan jeg der udarbejdes flere skitser, således at du nemmere kan vælge det udtryk, som du ønsker! Tilpasning af skitseDit maleri skal være præcis, som du ønsker! Derfor får du selvfølgelig også mulighed for at kunne rette i skitsen – farver, motiv, opsætning osv. Når du er tilfreds, går vi videre til næste fase! Maleriet påbegyndesDu har nu godkendt skitsen, og maleriet påbegyndes. Jeg tager billeder undervejs, således at du kan se processen og det endelige resultat. Korrektur af malerietNu er maleriet næsten færdigt. Men for at sikre, at det er præcist, som du gerne vil have det, så får du mulighed for, at rette lidt til. I denne fase er det dog kun de små ting, som kan rettes til. Levering eller afhentningNår du har godkendt maleriet, skal malingen tørre samt behandles med lak for ikke at falme i solen. Når maleriet er klar, kan billedet afhentes eller leveres.


Et personligt maleri med et unikt budskab kan skabe personlighed i indretningen. Har du lyst til at vi sammen skaber en maleri eller illustration enten til dig selv eller en du holder af?Så skriv til hello@signededenroth.dk eller ring på 31 19 12 42.